Telefon:
0786.568.098

Suntem sociali

Cuvinte cheie

transport, transport marfa, transport frigorific, transport agabaritic, transport marfuri periculoase

Transport frigorific

Flori, medicamente, alimente perisabile? Sunt marfuri ce trebuie transportate la temperaturi controlate pentru a ajunge la destinatie in conditii optime.
 
Marion White ofera servicii de transport frigorific national si international, din si catre orice destinatie din Europa.
 
 
Tranportul frigorific presupune folosirea unor masini cu sisteme speciale de mentinere a temperaturii la nivelul dorit, iar peretii dubelor sunt construiti dintr-un material termoizolant astfel incat, chiar si pe timpul verii, la cele mai ridicate temperaturi, marfurile sa ajunga la destinatie in conditiile dorite, iar iarna, gerul sa nu afecteaza marfa din interior.
 
Asiguram transport frigorific pentru:
  • Carne, fructe, lactate sau alte alimente ce au nevoie de un regim de temperatura special

  • Flori, seminte, arbusti

  • Medicamente

  • Orice alte produse ce trebuie transportate intr-un regim controlat de temparatura intre -25°C si +25 ° C.

 
Cum puteti optimiza costurile pentru transport frigorific
 
Aveti un numar mic de paleti de transportat sau o cantitate redusa? Furnizam servicii de transport grupaj chiar si pentru marfuri ce necesita transport frigorific.
 
Marfurile sunt grupate in functie de regimul de temperatura dorit. Pentru o optimizare a costurilor cat mai buna, recomandam transmiterea solicitarilor pentru un astfel de transport cu minim 7 zile inainte de data dorita a incarcarii.
 
Tipuri de transport frigorific furnizate de compania noastra:
 
Transport cu congelare – atunci cand marfurile necesita o temperatura de sub 0°C – de exemplu carne congelata sau fructe congelate.
 
Transport cu refrigerare – atunci cand marfurile trebuie transportate la temperaturi intre 4 si 25 °C – de exemplu produse lactate, flori sau medicamente. Temperaturile sunt mentinute in limitele dorite, fie ca afara este prea cald si marfa trebuie mentinuta la o temperatura redusa, fie ca afara este prea frig si marfa nu trebuie sa inghete.

Pentru comenzi, rute optime sau detalii legate de serviciile noastre de transport frigorific national sau international, contactati-ne si vom oferi cele mai avantajoase solutii pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie in timpul si conditiile solicitate.


VREAU SA TRANSPORT MARFA
Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate. Design by ITExclusiv