Telefon:
0786.568.098

Suntem sociali

Cuvinte cheie

transport, transport marfa, transport frigorific, transport agabaritic, transport marfuri periculoase

Servicii

Marion White ofera servicii complete de transport marfa pe rute interne sau internationale.
 
Transport grupaj sau camion complet
 
Indiferent de cantitatea pe care trebuie sa o transporti, gasim solutia cea mai buna pentru tine.
Oferim servicii de transport cu tiruri sau camioane complete, dar si transport grupaj, atunci cand ai o cantitate mai mica de marfa. Astfel, costurile tale de transport sunt optimizate si poti misca stocuri de marfa reduse.
In functie de destinatie, transportul de tiruri complete poate fi organizat in 1-3 zile, iar transporturile de grupaje pot fi organizate in 1-7 zile. Pentru transporturi speciale sau agabaritice este necesara o perioada de pregatire si autorizare a transportului in functie de marfa si traseul abordat.
 
Transport Intern si International
 
Oferim servicii de transport pentru orice destinatie din tara sau din strainat
ate.
Sediul nostru este intreaga Europa: Bucuresti, Amsterdam, Paris, Verona sau Budapesta, oricare este adresa unde doresti sa livrezi sau de unde trebuie incarcata marfa, apeleaza la serviciile noastre. Avem un camion in acea zona sau disponibil sa ajunga la adresa ta cat mai repede posibil. Gasim solutii rapide sau solutii foarte avantajoase pentru bugetul tau.
 
Marfa paletata sau vrac
 
Dispunem de masinile necesare pentru transport vrac, cu descarcare basculata sau camioane pentru incarcare paletata, de tip duba inchisa sau duba cu prelata.
Pentru marfuri atipice, punem la dispozitie masini cu remorci speciale sau chiar remorci cu macara daca la locul de destinatie sau de ridicare nu exista mijloace mecanizate pentru manevrarea marfii.
 
Stii mereu unde este marfa ta
 
Prin serviciile noastre de monitorizare si de raportare, poti stii in orice moment care este stadiul transportului sau in ce locatie este camionul, care este timpul estimat de livrare sau daca sunt intarzieri neprevazute. Astfel, poti comunica sau poti interveni in fluxul activitatii tale pe baza unor informatii reale.
 
Ai marfuri de transportat? Contacteaza-ne pentru o oferta!


VREAU SA TRANSPORT MARFA
Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate. Design by ITExclusiv