Telefon:
0786.568.098

Suntem sociali

Cuvinte cheie

transport, transport marfa, transport frigorific, transport agabaritic, transport marfuri periculoase

Despre noi

Vopseluri, piatra, mobila, flori, tablouri, carti, alimente, apa, masini, utilaje, seminte, combustibili, turbine, motoare si lista poate continua pe sute de pagini. Indiferent de marfa, daca trebuie sa fie ridicata din punctul A si sa ajunga in punctul B, gasim o cale de a o transporta cat mai rapid, cat mai sigur si cat mai ieftin.
 

Cauti pentru prima data o firma de transport? Cu noi, este mai simplu decat ti-ai inchipuit. Nu trebuie sa ne spui decat punctul de ridicare a marfii, punctul de destinatie, tipul marfii si modul de ambalare. De restul ne ocupam noi. Transportam orice tip de marfa, grupaje sau tiruri complete, in tara sau in Europa. Contacteaza-ne pentru o cotatie de pret.

Ce tip de masina este potrivita pentru marfa ta? Este mai putin important pentru tine, dar iti putem spune ca avem la dispozitie un parc suficient de mare si variat incat sa gasim cea mai buna solutie de transport.

Nu stii ce documente trebuie sa pregatesti? Echipa Marion White te va ajuta in orice pas al procesului de comanda si iti va pune la dispozitie orice tip de document de care este nevoie sau completam noi totul pe baza informatiilor primite de la tine.

Importi sau exporti? Probabil te sperie gandul ca trebuie sa faci declaratii vamale, nu stii cat trebuie sa platesti sau cum trebuie sa procedezi. Noi preluam toate aceste sarcini de la tine si ne ocupam de ele. Pe tine doar te informam astfel incat sa fii la curent in orice moment cu starea transportului.

Ai experienta in domeniul transporturilor? Cu siguranta ca apreciezi promptitudinea, seriozitatea si ofertele bune. Ti le oferim pe toate, in acelasi pachet de servicii: transport de marfa.

Contacteaza-ne pentru detalii, oferte sau pur si simplu pentru un sfat. Iti stam la dispozitie cu mare drag.


VREAU SA TRANSPORT MARFA
Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate. Design by ITExclusiv